Sayfalar

27.09.2016

5 stars - based on 7950 reviews

RENKLİ BİBERLİ GİRİT KABAĞI (KOROPLAST İLE)

RENKLİ BİBERLİ GİRİT KABAĞI
Selam 
 Siz dondurucunuza neler koyarsınız?
 Mesela Girit Kabağı gibi her zaman bulunmayan, 
Koroplast Fermuarlı Poşet sayesinde
 ilk günkü tazeliğini koruyan,
 leziz dolmaların hazırda bulunması harika bir olay!
 Mutlaka deneyin!

Malzemeler

3-4 adet girit kabağı

200 gr kıyma
1 soğan
2-3 diş sarımsak
1 adet yeşil dolmalık biber
1 adet sarı dolmalık biber
1 adet kırmızı dolmalık biber 
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber 
1 yemek kaşığı domates salçası
1,5 su bardağı su

yapılışı



Renkli biberleri küp küp doğrayın. Sıvı yağı bir tavaya alın. Rendelenmiş soğanları ilave edin. Pembeleşene kadar kavurun. Biberleri ekleyip kavurmaya devam edin. Kıyma, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin.Kıyma suyunu salıp çekene kadar kavurun. Girit kabaklarının içlerini bir kaşıkla çıkarın. Kıymalı harcı kabaklara doldurun. Kış hazırlığı yapanlar için, Koroplastın sızdırmaz ve koku geçirmez Fermuarlı Poşetlerine kabakları yerleştirip, dondurucuya yerleştirin. Dilediğiniz zaman çıkarıp tencereye yerleştirin. 1 kaşık salça ve suyu karıştırıp tencereye ilave edin. Kaynamaya başlayınca 20 dakika pişirin. Koroplast ile yemeğiniz ilk günkü tazeliğini koruyor, lezzetinden hiç birşey kaybetmiyor. www.koroplasthayatikolaylastirir.com da harika tarifler sizleri bekliyor.



farklı tarifler hayatı kolaylaştıran çözümler için ziyaret edin

Ben Belgin Binici hoşgeldiniz
Yemek&Mekan Yazarı -

SAYFALARIMIZA ABONE OLMAYI,TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN.


Marka ürün tanıtım Sponsorluk için irtibata geçiniz

Item Reviewed: RENKLİ BİBERLİ GİRİT KABAĞI (KOROPLAST İLE) Description: RENKLİ BİBERLİ GİRİT KABAĞI DOLMASI (KOROPLAST İLE) mevsiminde alın taze taze saklayın Rating: 5 Reviewed By: Aşk-ı Şeker

12 yorum:

  1. ayyyyy bayılırız biz ailecek yaaa bunaaa bu tarif değişik oleeeey deneriiim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben yeni duydum we gordum. Farkli bir tat olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emin olabilirsin hemde çok sağlıklı tavsiye ederim

      Sil
  3. Kabagin her halini severim. Tarif çok güzel eline saglik canim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok sevirim doğrusu çok teşekkürler canım

      Sil
  4. sade ve derinin etkinliğinden geldim... takipteyim bende beklerim... sevgiler...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Ben de bayılırım girit kabağı dolmasına. Ama daha önce derin dondurucuya koymayı düşünmemiştim. Harika fikirmiş. Ellerinize sağlık.
    Ben de her zaman beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoşgeldiniz bloğuma çok teşekkürler
      bu lezzetleri daha çok yemek için iyi bir fikir.

      Sil
  6. Merhaba
    Ne güzel enerjik ve hareketli bir blog, bayıldım.
    Kahveye de bana gelirsiniz artık ;)

    YanıtlaSil