Translate

21.12.2016

PORLAND BULUŞMASI



PORLAND YEME İÇME BLOOGER’LARINI 
YENİ KONSEPT MAĞAZASINDA AĞIRLADI

Geçtiğimiz günlerde @mutfakvetatlar blog yazarı Selma Mollaoğlu davetiyle Vialand avm de bulunan Porland mağazasında beş çayına davetliydim. 
Türk porselen sektörünün güçlü ve lider markalarından Porland'ın biz bloggerler için yeni ürünleriyle hazırladığı harika masada çaylarımızı içerken 2017 koleksiyonu hakkında bilgiler aldık. Zaten birbirinden güzel ve çeşitli ürün yelpazesi bulunan Porland 2017 de de modayı yakından takip ederek en göz alıcı renklerle karşımıza çıkacak. Mağazaya girdiğimde yan flüt ve akordeon sanatçılarının dinletisiyle karşılaşınca benim için etkinliğin çok keyifli geçeceği belli oldu. Bu ince düşünceleri sayesinde mağazadan içeri giren her blogger arkadaşımın yüzünde tebessüm oluştu. Yeni yıl temasıyla hazırlanan masada orman temalı tabakların ve gold çatal bıçakların yarattığı uyum beni adeta cezbetti. Fotoğraflarımda görenler vardır mutlaka, gold çatal bıçak kullanmayı çok severim.
Ayrıca şuan fazlasıyla moda olmaya başlayan bronz çatal bıçakların 2017 de Porland da satışa sunulacağını öğrenmek beni çok mutlu etti. Bu arada bir müjde vereyim, 28 aralıkta Porland da %50 indirim var. Kaçırmayalım derim. Vialand'a her gittiğimde en çok vakit geçirdiğim mağaza olan Porland 'ı blogger arkadaşlarımla gezmek ve bilgilendirilmek çok keyifliydi.




Yeni yıl temalı uzun bir masa etrafında, samimi bir ortamda geçen etkinlikte, Porland Kurumsal İletişim Yöneticisi Esen Karatekin marka hikâyesini anlatırken, Designer İlksen Şenol 2017 masa üstü trendleri ve Porland’ın yeni sezon koleksiyonları hakkında bilgi verdi. Porland’ın ev araç gereçleri ile tekstil ürünler markası Porland Style Ürün Müdürü Aylin Çoruh tarafından markanın her geçen gün zenginleşen ürün kategorileri aktarıldı ve toplantının bir bölümünde 3 bin metrekare alanda kurulu sektörünün en büyük mağazası blog yazarları ile birlikte gezildi.


Organizasyonun dekorasyon ve sunum hazırlığı Görsel Projeler ekibi tarafından yapıldı. Son bölümde Görsel Projeler’den Onur Güney ve İlkay Aydoğdu’nun uygulamalı olarak anlattıkları yılbaşı sofralarına ilişkin pratik bilgiler ve Porland Fabrika konseptine ilişkin mimari ve dekorasyon ayrıntıları konuklar tarafından büyük ilgiyle dinlendi.

Porland 'a bu keyifli gün ve bizleri uğurlarken verdikleri birbirinden güzel hediyeler için teşekkür ederim. Ayrıca Selma hanımı bu başarılı organizasyonundan dolayı tebrik ederim. Başka bir etkinlikte görüşmek üzere













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Analiz

stars

chicoryapp

pinterest