tag:blogger.com,1999:blog-8852690458435232043.post6743929165425555703..comments2024-03-08T13:29:22.455+03:00Comments on Belgin Binici Tarifleri: Humus TarifiAşk-ı Şekerhttp://www.blogger.com/profile/07512935180094102770noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8852690458435232043.post-84727925705718054802017-07-23T16:26:26.458+03:002017-07-23T16:26:26.458+03:00Güney mutfağımıza ortadoğu'dan devşirilerek ka...Güney mutfağımıza ortadoğu'dan devşirilerek katılmış lezzet. Mısır'da yediklerim çok ağırdı. Kötüydü diyemem ama yağından mıdır, suyundan mıdır nedir bilmiyorum, benim damak tadıma pek uymmadı. Farklı görüşler olsa da ben az sarımsak katılmışını tercih ediyorum. Her yerde bulunabilecek tarifi kendime göre şöyle yorumluyorum: Kullanılan limon suyu miktarını iki katına çıkarıp tahin miktarını 3/4 oranına indiriyorum. Fazla kaçan tahin yavan ve ağır bir tat veriyor. Kimyon olmazsa olmaz. Üzerine maydanoz ve sumak. Maydanoz ağırlığı alıyor, sumak ise biraz daha ekşilik katıyor.Ekol Meslekhttp://www.ekolmeslek.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8852690458435232043.post-70228786522196348462017-07-14T03:26:23.047+03:002017-07-14T03:26:23.047+03:00Nefis görünüyor canımm ellerine sağlık Nefis görünüyor canımm ellerine sağlık Çinili Mutfakhttps://www.blogger.com/profile/08134815552449749058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8852690458435232043.post-78278898208026720502017-07-13T23:35:46.047+03:002017-07-13T23:35:46.047+03:00Sunum harika görünüyor, Ellerinize sağlık.Sunum harika görünüyor, Ellerinize sağlık.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13057136191364410356noreply@blogger.com