26 Eylül 2016 Pazartesi

PİŞMEYEN CHEESECAKE ÇİKOLATALI

 Öyle kolay ki onu yapmak! Yemesi de bir zevkli ki 
 cheesecake yapmayı bilmeyen herkes yapabilir. 

Malzemeler

12 adet kakaolu petibör bisküvi
5 yemek kaşığı tereyağı
3 paket labne (600 gr)
1 su bardağı pudra şekeri 
1 yemek kaşığı krema
1 çay kaşığı vanilya
2 paket eritilmiş bitter çikolata

Yapılışı


Kakaolu bisküviyi ve eritilmiş tereyağını rondodan geçirin. Kelepçeli kalıba yağlı kağıt serin karışımı döküp elinizle bastırarak iyice sıkıştırın. Buzdolabında 30 dk bekletin. Bir kasede labneyi, şekeri, kremayı ve vanilyayı ekleyin. İyice karıştırın. Erittiğiniz çikolatayı ekleyin. Karışımı buzdolabında beklettiğiniz kelepçeli kalıba dökün. Buzdolabında tekrar 4-5 saat bekletin. 1 gece beklerse daha düzgün kesilir. Afiyet olsun.



Ben Belgin Binici hoşgeldiniz
Yemek&Mekan Yazarı -

SAYFALARIMIZA ABONE OLMAYI,TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN.


Marka ürün tanıtım Sponsorluk için irtibata geçiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Printfriendly