Translate

19 Aralık 2016 Pazartesi

ÜÇ RENKLİ KEK

ÜÇ RENKLİ KEK
Beş çayı için harika bir kek tarifi bu @koroplasthayatikolaylastirir Pişirme Kağıdı
İle kelepçeli kalıpta kek yapmak çok pratik, pişirme kağıdını kalıbın tabanına göre ayarlayıp kekimi pişirdim. 
Ve kolayca kalıptan çıkardım, üstelik pişirme kağıdı yağ içermediği halde keke yapışmıyor, yanmıyor, kolayca kekten ayrılıyor. Koroplast kaliteli ürünleriyle gerçekten hayatı kolaylaştırıyor

ÜÇ RENKLİ KEK

Malzemeler

3 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1/2 su bardağı ıspanak püresi (200 gr ıspanak haşlanıp süzülür, rondodan geçirilir)
2,5 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao

Yapılışı

Yumurta ve şeker çırpılır. Süt, yağ, kabartma tozu, vanilya ve un eklenir, kek harcı üç kaba bölünür. Birine 2 kaşık kakao eklenir karıştırılır. Birine ıspanak püresi ve 2 yemek kaşığı un eklenir. Beyaz olana da 2 yemek kaşığı un eklenerek karıştırılır. Kelepçeli kalıba Koroplast Pişirme Kağıdı serilir. Kek harçları sırayla birer kepçe dökülür. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 40 dakika kadar pişirilir. Kürdan ile pişip pişmediği kontrol edilir.


3 RENKLİ KEK

 Ben Belgin Binici hoşgeldiniz
Yemek&Mekan Yazarı -

SAYFALARIMIZA ABONE OLMAYI,TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN.


https://www.askiseker.com
https://www.instagram.com/askiseker
https://www.facebook.com/askiseker.belginbinici
https://www.pinterest.com/askiseker
 
Marka ürün tanıtım Sponsorluk için irtibata geçiniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Printfriendly

Analiz