Translate

1.07.2016

Woodyville Cennetten Bir Köşe

Woodyville Cennetten Bir Köşe!!  
 Sizi bu kez öyle bir yere götürüyorum ki
 kendinizi cennette hissedeceksiniz.
   İstanbulda yaşayıp böyle bir yerin varlığından şimdiye kadar haberdar olamamak beni çok üzdü.  
Bu yüzden bilmeyen duymayan kalmasın, herkes mutlaka bir kere uğrasın istiyorum.  
 Çünkü bir kere gittiğinizde bir daha ki tatil için de yerinizi ayırtıp öyle ayrılacaksınız. 
Bu harika mekanı tanımamıza vesile olan sevgili @konusankalemm Serkan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Şimdi gelelim neden çok özel ve çok güzel bir gündü? 
Çünkü o gün bizim evlilik yıldönümümüzdü.  
 Eşimle gitme fırsatı olması bize çok büyük bir sürpriz oldu.
Woodyville harika manzarası, havuzu, denize sıfır kendine özel kumsalı ve 
orman içinde yürüyüş imkanı ile oldukça romantik bir tatil köyü .. 

Woody Ville İstanbul'a 60 km uzaklıkta bulunan, kızılderili ve kovboy kasabaları şeklinde tasarlanmış bir tatil köyü. Yeşillikleri ve her köşesinde özenle hazırlanan konsepti ile içeri girdiğinizde kendinizi gerçekten kovboy kasabasında hissediyorsunuz. 
Tesis Şileye bağlı Akçakese köyünde yer almakta. İşletme, sahibi Erol beyin 45 sene önce çorak toprak iken satın alıp, tamamen kendisinin hayal gücüyle bu hale getirilmiş muazzam bir tatil köyü. Bu 45 seneyi anlatırken Erol beyin ilk günkü gibi heyecanlanması hikayeleri can kulağı ile dinlememi sağladı.
Şehir karmaşasından uzaklaşıp, doğanın kucağında uyanmak isteyenler için tasarlanan bungalov evlerde misafirlerin her türlü rahatlığı düşünülmüş.

 Bir yanınızda deniz, bir yanınızda orman manzarası ile konaklayabileceğiniz Woody Ville yarım pansiyon olarak hizmet vermekte.

 Havuzdan ve denizden sıkıldığınızda ormanda yürüyüş yapabilir, ağaçların arasına kurulan hamaklarda kitap okuyabilir yada sahile yapılan çardaklardaki minderlerde saatlerce uzanabilirsiniz. 
 
Yangelip yatmak istemeyenlerden iseniz, yine misafirler için düşünülmüş bilardo salonunda isterseniz masa tenisi oynayabilir, isterseniz at binebilir yada oyun parklarında çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca mekana grup olarak gidebilir, seminer ve toplantılarınız için özel hazırlanmış salonları kullanabilirsiniz. Klasik otel odalarından sıkıldıysanız, doğayla iç içe bir tatil yapmak ise planınız, Woody Ville tamda bunun için tasarlanmış. 

 Fotoğrafta görmüş olduğunuz şirinlik abidesi otelin ilk balayı dairesi olarak tasarlanmış bir ağaç ev. Balayını burada geçirmek bir ayrıcalık olurdu bence. Biz balayı için geç kalmıştık bu güzelliğe. Ama gezinin evlilik yıldönümümüze denk gelmesi de oldukça romantik oldu bizce. Hafta sonumuzu harika geçirmemize vesile olan Serkan'a ve Erol beye çok teşekkür ediyorum. 
Woody Ville Ağva Sahil Yolu Akçakese Köyü Sahili   0216 727 70 10 0216 727 72 23


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Analiz

stars

chicoryapp

pinterest