Translate

23.02.2019

BEBE KABAK SALATASI

BEBE KABAK SALATASI Tarifi Nasıl yapılır kolay nefis Meze Salata tarifleri
BEBE KABAK SALATASI 
BEBE KABAK SALATASI Tarifi Nasıl yapılır kolay nefis Meze Salata tarifleri
Öyle bir salata yapmışım ki parmaklarımızı yememek için zor direndik ç🏼 kabakların en küçük boyuyla yaptığım kabak salatasını bu kez pazarda görünce sevinçten çığlık attığım bebe kabaklarla yaptım. Öyle lezzetli oldu ki  anlatamam 🏼 videolu tarifi  youtube kanalımda ,🏼 youtube kanalıma ücretsiz abone olmayı da unutmayınız

Malzemeler

10 adet bebe kabak ( yada en küçük boy kabaklardan)
1 limon suyu
Tuz
Karabiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
Yarım demet dereotu


Hazırlama


Kabakların kabuklarını tırtıklı doğrayıcı ile temizleyip tencereye alın. Üzerine su ekleyip tuz ve bir kesme şeker atın. 7-8 dakika kaynatın. Diri kalacak şekilde pişirin. ( Yoksa dağılır)
Pişirme süresini kabaklarınızın büyüklüğüne göre ayarlayın. Sonuç olarak kabak çiğ de tüketilebilen bir sebzedir 👍🏼 suyunu süzüp soğuk suya tutun. Tamamen soğumasını bekleyin. Derin ve geniş bir kapta zeytinyağı, limon, tuz, karabiber ve sarımsağı karıştırın. Kabakların her yerini bu sosa bulayıp sosun içine yatırın. Dereotu ile süsleyin. Yarım saat kadar dinlendirip servis edin. Afiyet olsun




BEBE KABAK SALATASI Tarifi Nasıl yapılır kolay nefis Meze Salata tarifleri
BEBE KABAK SALATASI 

BEBE KABAK SALATASI Tarifi Nasıl yapılır kolay nefis Meze Salata tarifleri
BEBE KABAK SALATASI 


5 stars - based on 75 reviews

BEBE KABAK SALATASI


BEBE KABAK SALATASI Tarifi Nasıl yapılır kolay nefis Meze Salata tarifleri
BEBE KABAK SALATASI
By
BEBE KABAK SALATASI Tarifi Nasıl yapılır kolay nefis Meze Salata tarifleri Öyle bir salata yapmışım ki parmaklarımızı yememek için zor direndik ç🏼 kabakların en küçük boyuyla yaptığım kabak salatasını bu kez pazarda görünce sevinçten çığlık attığım bebe kabaklarla yaptım. Öyle lezzetli oldu ki anlatamam
Ingredients
  • 10 adet bebe kabak ( yada en küçük boy kabaklardan)
  • 1 limon suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım demet dereotu
Kabakların kabuklarını tırtıklı doğrayıcı ile temizleyip tencereye alın. Üzerine su ekleyip tuz ve bir kesme şeker atın. 7-8 dakika kaynatın. Diri kalacak şekilde pişirin. ( Yoksa dağılır) Pişirme süresini kabaklarınızın büyüklüğüne göre ayarlayın. Sonuç olarak kabak çiğ de tüketilebilen bir sebzedir 👍🏼 suyunu süzüp soğuk suya tutun. Tamamen soğumasını bekleyin. Derin ve geniş bir kapta zeytinyağı, limon, tuz, karabiber ve sarımsağı karıştırın. Kabakların her yerini bu sosa bulayıp sosun içine yatırın. Dereotu ile süsleyin. Yarım saat kadar dinlendirip servis edin. Afiyet olsu
Prep time:
Cook time:
Total time:
Yield: 4
Calories: 35

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Analiz

stars

chicoryapp

pinterest