14 Temmuz 2017 Cuma

MAGNOLYA


Çilekler bitmeden sık sık yapalım,
  bu nefis lezzetin tadına doyalım🍓

MAGNOLYA
6-8 KIŞILIK
HAZIRLAMA SÜRESİ 30 DAKİKA 

MALZEMELER 

1 lt süt
1 yumurta sarısı 
1 çay bardağı toz şeker
2 tepeleme yemek kaşığı un
3 tepeleme yemek kaşığı nişasta 
1 paket vanilya 
1 paket toz kremşanti 
2 paket bebe bisküvi
500 gr çilek (dilimlenmiş)
2 adet muz (dilimlenmiş) 

HAZIRLAMA


1-Derin bir tencereye süt, yumurta sarısı, şeker,un, nişasta ve vanilyayı ekleyin.Sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin. Kaynamaya başladığında ocaktan alıp soğumasını bekleyin. Ilındığında toz kremşantiyi ekleyip çırpın. 
2-Bisküvileri rondoda toz haline getirin. 
3- Borcama önce bisküvi tozu koyun.Üzerine meyve dilimleri yerleştirin. Üzerine muhallebiyi dökün. Üzerine tekrar bisküvi, meyve ve muhallebi olacak şekilde ikişer kat hazırlayın. Buzdolabında iyice soğutun. Afiyet olsun



Ben Belgin Binici hoşgeldiniz
Yemek&Mekan Yazarı -

SAYFALARIMIZA ABONE OLMAYI,TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN.

http://www.askiseker.com 
https://www.instagram.com/askiseker
https://www.facebook.com/askiseker.belginbinici
https://www.youtube.com/c/Askisekertarifleri
https://www.pinterest.com/askiseker

Marka ürün tanıtım Sponsorluk için irtibata geçiniz.
belginbinici@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Printfriendly