Translate

2017-07-14

MAGNOLYA

epside Borcamda Magnolya Tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis videolu Çilekli Magnolya tarifi.
Tepside borcamda Magnolya Tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis videolu Çilekli Magnolya tarifi. Çilekler bitmeden sık sık yapalım,
  bu nefis lezzetin tadına doyalım🍓

MAGNOLYA
6-8 KIŞILIK
HAZIRLAMA SÜRESİ 30 DAKİKA 

MALZEMELER 

1 lt süt
1 yumurta sarısı 
1 çay bardağı toz şeker
2 tepeleme yemek kaşığı un
3 tepeleme yemek kaşığı nişasta 
1 paket vanilya 
1 paket toz kremşanti 
2 paket bebe bisküvi
500 gr çilek (dilimlenmiş)
2 adet muz (dilimlenmiş) 

HAZIRLAMA


1-Derin bir tencereye süt, yumurta sarısı, şeker,un, nişasta ve vanilyayı ekleyin.Sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin. Kaynamaya başladığında ocaktan alıp soğumasını bekleyin. Ilındığında toz kremşantiyi ekleyip çırpın. 
2-Bisküvileri rondoda toz haline getirin. 
3- Borcama önce bisküvi tozu koyun.Üzerine meyve dilimleri yerleştirin. Üzerine muhallebiyi dökün. Üzerine tekrar bisküvi, meyve ve muhallebi olacak şekilde ikişer kat hazırlayın. Buzdolabında iyice soğutun. Afiyet olsun



Ben Belgin Binici hoşgeldiniz
Yemek&Mekan Yazarı -

SAYFALARIMIZA ABONE OLMAYI,TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN.

http://www.askiseker.com 
https://www.instagram.com/askiseker
https://www.facebook.com/askiseker.belginbinici
https://www.youtube.com/c/Askisekertarifleri
https://www.pinterest.com/askiseker

Marka ürün tanıtım Sponsorluk için irtibata geçiniz.
belginbinici@gmail.com
236 stars - based on 2356 reviews

Tepside Borcamda Magnolya Tarifi


epside Borcamda Magnolya Tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis videolu Çilekli Magnolya tarifi.
Tepside Borcamda Magnolya Tarifi
By 
Tepside Borcamda Magnolya Tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis videolu Çilekli Magnolya tarifi. Çilekler bitmeden sık sık yapalım,bu nefis lezzetin tadına doyalım🍓

Ingredients
  • 1 lt süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 3 tepeleme yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket toz kremşanti
  • 2 paket bebe bisküvi
  • 500 gr çilek (dilimlenmiş)
  • 2 adet muz (dilimlenmiş)
1-Derin bir tencereye süt, yumurta sarısı, şeker,un, nişasta ve vanilyayı ekleyin.Sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin. Kaynamaya başladığında ocaktan alıp soğumasını bekleyin. Ilındığında toz kremşantiyi ekleyip çırpın. 2-Bisküvileri rondoda toz haline getirin. 3- Borcama önce bisküvi tozu koyun.Üzerine meyve dilimleri yerleştirin. Üzerine muhallebiyi dökün. Üzerine tekrar bisküvi, meyve ve muhallebi olacak şekilde ikişer kat hazırlayın. Buzdolabında iyice soğutun. Afiyet olsun
Prep time:
Cook time:
Total time:
Yield: 6
Calories: 346

1 yorum:

  1. En hafif, en sevimli tatlılardan birisi. Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails

Analiz

stars

chicoryapp

pinterest