RENKLİ BİBERLİ GİRİT KABAĞI |
Selam
Siz dondurucunuza neler koyarsınız?
Mesela Girit Kabağı gibi her zaman bulunmayan,
Koroplast Fermuarlı Poşet sayesinde
ilk günkü tazeliğini koruyan,
leziz dolmaların hazırda bulunması harika bir olay!
Mutlaka deneyin!
Malzemeler
3-4 adet girit kabağı
200 gr kıyma
1 soğan
2-3 diş sarımsak
1 adet yeşil dolmalık biber
1 adet sarı dolmalık biber
1 adet kırmızı dolmalık biber
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı domates salçası
1,5 su bardağı su
yapılışı
Renkli biberleri küp küp doğrayın. Sıvı yağı bir tavaya alın. Rendelenmiş soğanları ilave edin. Pembeleşene kadar kavurun. Biberleri ekleyip kavurmaya devam edin. Kıyma, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin.Kıyma suyunu salıp çekene kadar kavurun. Girit kabaklarının içlerini bir kaşıkla çıkarın. Kıymalı harcı kabaklara doldurun. Kış hazırlığı yapanlar için, Koroplastın sızdırmaz ve koku geçirmez Fermuarlı Poşetlerine kabakları yerleştirip, dondurucuya yerleştirin. Dilediğiniz zaman çıkarıp tencereye yerleştirin. 1 kaşık salça ve suyu karıştırıp tencereye ilave edin. Kaynamaya başlayınca 20 dakika pişirin. Koroplast ile yemeğiniz ilk günkü tazeliğini koruyor, lezzetinden hiç birşey kaybetmiyor. www.koroplasthayatikolaylastirir.com da harika tarifler sizleri bekliyor.
farklı tarifler hayatı kolaylaştıran çözümler için ziyaret edin
Ben Belgin Binici hoşgeldiniz
Yemek&Mekan Yazarı -
SAYFALARIMIZA ABONE OLMAYI,TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN.
Marka ürün tanıtım Sponsorluk için irtibata geçiniz
ayyyyy bayılırız biz ailecek yaaa bunaaa bu tarif değişik oleeeey deneriiim :)
YanıtlaSilçok teşekkürler
SilBen yeni duydum we gordum. Farkli bir tat olsa gerek
YanıtlaSilemin olabilirsin hemde çok sağlıklı tavsiye ederim
SilKabagin her halini severim. Tarif çok güzel eline saglik canim 😊
YanıtlaSilbende çok sevirim doğrusu çok teşekkürler canım
Silsade ve derinin etkinliğinden geldim... takipteyim bende beklerim... sevgiler...
YanıtlaSilwww.soslubadem.blogspot.com.tr
çok teşekkürler
SilMerhabalar,
YanıtlaSilBen de bayılırım girit kabağı dolmasına. Ama daha önce derin dondurucuya koymayı düşünmemiştim. Harika fikirmiş. Ellerinize sağlık.
Ben de her zaman beklerim. Sevgiler.
merhaba hoşgeldiniz bloğuma çok teşekkürler
Silbu lezzetleri daha çok yemek için iyi bir fikir.
Merhaba
YanıtlaSilNe güzel enerjik ve hareketli bir blog, bayıldım.
Kahveye de bana gelirsiniz artık ;)
merhaba çok teşekkürler
Sil