Geçtiğimiz hafta sonu Sevgili @hayatreceli Nesrin Hanımın davetiyle Bağcılar Divan G Plus Rezidanstaki İTALYAN RESTAURANI AMARIL @amarilrestaurant ta blogger arkadaşlarla değerli şef@yusufdincer1 in italyan yemekleri tadımındaydık.
Şef Yunus Dinçer'in ,ve Ağabeyi Şahin Dinçer'in ortak işlettiği Bu mekana Bayıldım.Kardeşlerin bu başarılarının temeli Kapalı çarşıda bulunan 3 kuşaktır işletmeciliğini üstlenen Dönerci Şahin Ustadan geliyor.Restaurantın en önemli özelliği Şef Yunus Dinçer'in aileden aldığı tecrübe ile İtalya'da aldığı Eğitimi birleştirerek eşsiz İtalyan
lezzetlerini müşterilerine sunması.
Mekanda En hoşuma giden şey hazır ürün kullanılmaması.Yunus Şef tek başına olmasına rağmen turşudan mayoneze ekmeklerinden makarnalarına kadar herşeyi kendisi hazırlıyor.Bu da mekanı seçkin kılıyor.
Günün en güzel bölümüne gelince
lezzetlerini müşterilerine sunması.
Mekanda En hoşuma giden şey hazır ürün kullanılmaması.Yunus Şef tek başına olmasına rağmen turşudan mayoneze ekmeklerinden makarnalarına kadar herşeyi kendisi hazırlıyor.Bu da mekanı seçkin kılıyor.
Günün en güzel bölümüne gelince
Başlangıcı Yer elması Çorbasıyla yaptık.Çorbada yer elmasının ekşiliği ve bal kabağının tatlı aroması birleştiğinde bambaşka bir lezzet doğmuş.Yanında kendi hazırladıkları ev ekmeği ve tatlı patatesli muffinlerle birlikte ikram edildi.
İtalyan restoranlarının olmazsa olmazı Pesto soslu fusilli makarnayı , Şef Yunus Dinçer kuru domates tozu ile tatlandırmış ve harika bir lezzet ortaya çıkarmış.
Margarita ve kuru etli pizza incecik hamuruyla damaklarımızı şenlendirdi
15 gün tere yağında dinlendirilmiş dana bonfile sotelenmiş sebze ve patates püresi ile servis ediliyor.
Güne damgasını vuran damağımda hatırı sayılır bir tat bırakan adından da anlaşıldığı gibi pek afilli bir tatlı Paris breats oldu . Ortasında ev yapımı dondurma ekler hamuru içinde fıstıklı sos ve sıcak çikolata ile servis ediliyor.
Güler yüzleri ve misafirperverlikleri için Amaril Restaurant ailesine ve Arkadaşım Hayat Reçeli Nesrine teşekkür ederim Başka bir etkinlikte görüşmek üzere Mutlu kalın.
İtalyan restoranlarının olmazsa olmazı Pesto soslu fusilli makarnayı , Şef Yunus Dinçer kuru domates tozu ile tatlandırmış ve harika bir lezzet ortaya çıkarmış.
Margarita ve kuru etli pizza incecik hamuruyla damaklarımızı şenlendirdi
15 gün tere yağında dinlendirilmiş dana bonfile sotelenmiş sebze ve patates püresi ile servis ediliyor.
Güne damgasını vuran damağımda hatırı sayılır bir tat bırakan adından da anlaşıldığı gibi pek afilli bir tatlı Paris breats oldu . Ortasında ev yapımı dondurma ekler hamuru içinde fıstıklı sos ve sıcak çikolata ile servis ediliyor.
Güler yüzleri ve misafirperverlikleri için Amaril Restaurant ailesine ve Arkadaşım Hayat Reçeli Nesrine teşekkür ederim Başka bir etkinlikte görüşmek üzere Mutlu kalın.
Amaril İtalyan Restaurant
Bağlar mahallesi Mimar Sinan caddesi 37/18 G plus Rezidans Kule 1 Bağcılar /İstanbul
tel:0212 809 16 19 / 0553 753 45 46
Bağlar mahallesi Mimar Sinan caddesi 37/18 G plus Rezidans Kule 1 Bağcılar /İstanbul
tel:0212 809 16 19 / 0553 753 45 46
Çok keyifli bir etkinlikti 😊 Tekrar görüşmek dileğiyle ...
YanıtlaSilEvet çok güzelde Görüşmek üzere :)
SilÇok leziz bir etkinlik olmuş :))
YanıtlaSilçok teşekkürler
Silguzel bır etkınlık olmus cnm sevgıler
YanıtlaSilguzel bır etkınlık olmus cnm sevgıler
YanıtlaSilÇok teşekkürler
Silguzel bır etkınlık olmus sevgıler
YanıtlaSil