Translate

11 Şubat 2016 Perşembe

Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi

Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi nasıl yapılır kolay nefis videolu hamurişi yemek tarifleri pastane pideci pidesi yapımı turkish pastry baking recipe delicious yummy tasty taste
Sucuklu kaşarlı pide tarifi
Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi nasıl  yapılır kolay lezzetli videolu nefis hamurişi yemek tarifleri pastane pideci pidesi yumuşacık nefis sucuklu kaşarlı pide

Malzemeler

1 su bardağı süt 
1 su bardağı sıvı yağ 
1 şişe soda 
1 pk toz maya 
1 yumurtanın akı içine (Sarısı üzerine sürülecek)

Yapılışı

 Aldığı kadar un Un hariç bütün malzemeler karıştırılır,
un azar azar eklenir, 
yoğurulur yumuşak, hafif ele yapışan bir hamur elde edilir,
üzeri hava almayacak şekilde kapatılarak mayalandırılır, 
iyice kabaran hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar alınır,
merdane ile yarım santim kalınlığında uzunlamasına açılır,
ortasına kaşar dilimleri üzerine sucuk
dilimleri yerleştirilir, 
sucukların üzerine minik tereyağı parçaları konur, 
kenarları üzerine doğru kapatılır, 
uçları
büzülür, pide şekli verilir,
yumurta sarısı sürülür, fırında 200 derecede pişirilir,
fırından çıkar çıkmaz
hamurun kenarlarına tereyağı sürülür afiyetle yenir
Sucuklu kaşarlı pide tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis  pideci pastane hamurişi yemek tarifleri
Pide nasıl yapılır
Sucuklu kaşarlı pide tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis  pideci pastane hamurişi yemek tariflet
Pideci pidesi tarifi




Sucuklu kaşarlı pide tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli nefis  pideci pastane hamurişi yemek tarifleri
Sucuklu kaşarlı pide tarifi

Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi


Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi nasıl yapılır kolay nefis videolu hamurişi yemek tarifleri pastane pideci pidesi yapımı turkish pastry baking recipe delicious yummy tasty taste
Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi

By
Sucuklu Kaşarlı Pide Tarifi nasıl yapılır kolay lezzetli videolu nefis hamurişi yemek tarifleri pastane pideci pidesi yumuşacık nefis sucuklu kaşarlı pide patry recipe

Ingredients

- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 şişe soda
- 1 pk toz maya
- 1 yumurtanın akı içine (Sarısı üzerine sürülecek) 

 Prep time:
Cook time:
Total time:
Yield: 6 kişilik
Calories: 356

Yapımı

  1. Aldığı kadar un Un hariç bütün malzemeler karıştırılır,un azar azar eklenir, yoğurulur yumuşak, hafif ele yapışan bir hamur elde edilir,üzeri hava almayacak şekilde kapatılarak mayalandırılır, 
  2. iyice kabaran hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar alınır,merdane ile yarım santim kalınlığında uzunlamasına açılır,
  3. ortasına kaşar dilimleri üzerine sucukdilimleri yerleştirilir, sucukların üzerine minik tereyağı parçaları konur, kenarları üzerine doğru kapatılır, uçlarıbüzülür, pide şekli verilir,yumurta sarısı sürülür, 
  4. fırında 200 derecede pişirilir,fırından çıkar çıkmazhamurun kenarlarına tereyağı sürülür afiyetle yenir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Analiz

stars

chicoryapp

pinterest