KABAK SANDAL SEFASI |
Kabak Sandal Sefası için ben eşim yer mi yemez mi? Bilemediğimden iki kabaktan yaptım ama kabak sevmeyen eşim bile bayıldı.Siz malzemeleri arttırabilirsiniz,
Kabakları yıkayıp alacalı soyun, önce boylamasına ortadan sonra enlemesine ikiye bölün,
çekirdekli kısmını kaşık ile çıkarın, tencereye koyup suyla 10-15 dk haşlayın,
150 gr kadar kıymayı tavaya alın üzerine rendelenmiş soğan ve incecik doğranmış yeşil biberi koyup kavurun,
bir kaşık salça ekleyin,
kabakları fırın kabına alın, üzerlerini tuzlayın, kıymayı koyun, haşladığımız suyu üzerine dökün, kırmızı biberle süsleyin, fırında 15-20 dk pişirin, çıkarmadan bir iki dakika önce üzerlerine kaşar koyun.
Kabak Sandal Sefası |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder